Novena Cursa Nocturna dels mussols

Atenció Mussols !!!

Dos propòsits importants pels propers mesos. A partir del proper any nou gregorià, 1 de gener de 2017, fer la inscripció per la Cursa dels Mussols. Recordeu que només la podeu fer a la web cursadelsmussols.cat i que finalitza el termini una vegada s’han assolit els 650 participants. Us recomanem que la feu abans d’hivernar, que després desperteu tard i lamenteu no haver-vos inscrit. El segon propòsit, aquest ja quan abandoneu els caus després d’hivernar i tot just estirant-vos, enfileu la Serra de Galliners amunt en una nova edició de la Cursa Nocturna dels Mussols. La cita enguany serà el proper dissabte 25 de març en l’horari habitual, tot just fer-se de nit.

No oblideu els frontals o llanternes. Queden prohibides les torxes per evitar accidents a les pistes de muntanya i corriols de la Serra de Galliners, en aquesta novena edició d’una cursa que ha esdevingut un tradicional acte de benvinguda a la primavera al mucipi de Sant Quirze del Vallès.

Malgrat que l’hivern ens imposa descans i recolliment al cau, cal que no descuideu la preparació física imprescindible per recòrrer els més de 13 kilometres d’un recorregut no massa tècnic ni complicat però exigent amb tots els mussols. Si sou d’aquells que encara no heu fet un trail nocturn però us apassionen les curses i la muntanya és una cursa ideal per iniciar-se i esdevenir tot un mussol llicenciat i amb possibilitat d’evolucionar…

Els senglars de la Serra estan avisats i aquell dia s’amaguen tot espantats pel pilot de mussols que pugen i baixen les carenes. El fang i bassals van més al seu caprici i no podem garantir de trobar-los o no.

Com molts ja sabeu, el circuit estarà marcat amb cinta de plàstic reflectant i petites balises de llum. Cinc minuts abans de la sortida, l’organització certificarà que el circuit està degudament assenyalat i es procedirà a donar la sortida.

El lloc de sortida i arribada de la Cursa és al poliesportiu CEIP Purificació Salas Xandri a l’avinguda Arraona s/n a Sant Quirze del Vallès. Per tots aquells que vingueu amb vehicle des del cau fins a la sortida, al voltant de la mateixa hi trobareu àmplies zones on estacionar-los. L’hora de sortida està prevista a les 19:30. Abans hi ha curses infantils que començaran a partir de les 18:00.

Al kilòmetre 7,5 de la Cursa hi haurà un control. A l’hora d’iniciada la Cursa cal haver passat per aquest control, si no ho assoliu, els corredors escombres i rapinyaires us informaran, (no patiu qualsevol mussol preparat pot assolir aquesta fita).

Una vegada finalitzada la Cursa podreu gaudir d’un excel·lent entrepà de botifarra que us hauran preparat el nostre servei de càtering voluntari. Com ja vàrem fer en la vuitena edició, tornarem a tenir entrepans i avituallament lliure de gluten per tots aquells mussols que ens ho indiquin a la seva inscripció.

El recorregut i el perfil de la Cursa, el podeu consultar a l’apartat La Cursa , o bé en aquest enllaç.

Pràcticament tenim enllestit l’obsequi per tots els mussols, us anirem informant més endavant. Ja sabem que els mussols valoreu el circuït i la nit. El circuït es mantindrà el tradicional de les darreres edicions.

Us esperem un any més i us mantindrem informats a la pàgina web, al twitter de la cursa @Cmussols o al Facebook.


Organització de la Cursa dels Mussols.

home2017-a-petita

Anuncis