Vuitena cursa nocturna dels Mussols

Ja torna a estar aqui la Cursa dels Mussols!!!

I es que la vida no és més que una successió de dates que anualment es van repetint: els aniversaris, Nadal, cap d’any, any nou,  reis, carnestoltes, festival de fi de curs, l’inici de les vacances, la marató de Barcelona, …  i pels amics de la muntanya i des de fa ja vuit anys, la Cursa Nocturna dels Mussols!!!

La propera, la vuitena edició, serà el 19 de març de 2016.

És per aquest motiu que ens posem en contacte amb tots vosaltres i us engresquem una vegada més a que participeu en aquest esdeveniment esportiu que es celebra per la Serra de Galliners al municipi de Sant Quirze del Vallès, just abans que comenci primavera.

Mantindrem la tradició de fer la cursa nocturna, per tant se us fa imprescindible l’ús del frontal o en el seu defecte una llanterna. La totalitat de la cursa serà per pistes de muntanya i corriols de terra.

Pel bé de tots es recomana tenir una preparació física escaient per poder córrer els 15 quilòmetres d’un recorregut que no és especialment tècnic ni complicat, ans al contrari, és una cursa molt assequible per qualsevol amant de les curses a peu per la muntanya. Si sou dels que encara no heu provat un trail nocturn, és una cursa ideal per iniciar-se.

Ens podem trobar algun senglar, però no patiu, que fugen, algun bassal o zones d’aigua i fang, segons la climatologia d’aquells dies.

El circuit estarà marcat amb cinta de plàstic reflectant i petites balises de llum. Cinc minuts abans de la sortida, l’organització certificarà que el circuit està degudament assenyalat i es procedirà a donar la sortida.

El lloc de sortida i arribada de la Cursa és al poliesportiu CEIP Purificació Salas Xandri a l’avinguda Arraona s/n a Sant Quirze del Vallès. Al voltant de la sortida hi trobareu àmplies zones on aparcar els vostres vehicles. L’hora de sortida està prevista a les 19:30 hores. Abans hi ha curses infantils.

Al kilòmetre 7,5 de la Cursa hi haurà un control. A l’hora d’iniciada la cursa cal haver passat per aquest control, si no ho assoliu, els corredors escombres us informaran, (no patiu qualsevol persona preparada pot assolir aquesta fita).

Una vegada finalitzada la Cursa i contravenint les indicacions de l’OMS podreu gaudir d’un excel·lent entrepà de botifarra que us hauran preparat el nostre servei de càtering voluntari.

El recorregut i el perfil de la Cursa, el podeu consultar a l’apartat La Cursa

​​Us esperem un any més i us mantindrem informats a la pàgina web i al twitter de la cursa @Cmussols.

Us podem confirmar que les inscripcions s’iniciaran el dia 1 de gener de 2016  i que estem negociant un obsequi que sigui d’interès per tots els corredors.
Fins a la meta.

Organització de la Cursa dels Mussols.

Anuncis