La Cursa Nocturna dels Mussols 2014 supera amb èxit el nou circuit i 660 inscrits

CursaMussols2014a_FotoCristobalRomanDe nou Mónica Ardid (U.A.TERRASSA) i Jordi García Ruiz (AC77) han tornat a guanyar la Cursa Nocturna dels Mussols de Sant Quirze del Vallès, que enguany ha celebrat la seva sisena edició amb rècord de participants (550 a la cursa gran i 110 a les infantils), i un recorregut allargat amb 1,4 quilometres pensat per a fer-la més interessant.

Dissabte 29 de març, a Sant Quirze del Vallès, es va tornar a viure l’aventura de córrer per la nit, gaudint dels camins i corriols de la Serra de Galliners. La nit es presentà més fosca que en passades edicions, i amb força CursaMussols2014b_FotoCristobalRomanvent, però que en cap moment va dificultar la celebració de la prova, que es va dur a terme amb total normalitat i amb molt poques incidències entre els participants, afortunadament els serveis mèdics van tenir molt poca feina. Tampoc els escombres van haver de retirar cap corredor, i tots van passar el tall horari del km 7,6.

poster_2014Entre els homes ja des de bon començament es va formar un selecte grupet de corredors format per Jordi García Ruiz (guanyador en dues ocasions anteriors de la Cursa i per tant expert coneixedor del traçat), Ferran Sempere (FINISHERS) i Carles López (de l’equip Vertic Runners i guanyador de la tercera edició de la cursa). Poc a poc Jordi Garcia i Ferran Sempere van anar augmentant el ritme i deixant enrere al resta del grup, del que tant sols Carles López va poder seguir l’estela.

Finalment Jordi García Ruiz, en un ajustat final, va fer-se amb la victòria amb un temps de 51 minuts i 17 segons, pocs segons desprès entrà a meta Ferran Sempere, i ja uns minuts més tard Carles López va completar el podi. Tots tres es van mostrar complaguts amb el nou recorregut, que en paraules seves “ha endurit la prova, però l’ha a fet molt més interessant”.

Pel que fa a la categoria femenina, la primera i segona classificada de l’any passat, Mónica Ardid i Laia Cuevas (Associació Esportiva Matxacuca) van demostrar estar en un bon moment de forma i marxaren al capdavant de cursa, amb Mónica que poc a poc va anar guanyant metres i arribà a meta destacada i amb un crono de 1 hora i 3 minuts. En segona posició Laia Cuevas poc més de 3 minuts més tard, i completà el pòdium Laura Rebollal a 5 minuts de la vencedora.

      CursaMussols2014PodiumMb_FotoCristobalRoman CursaMussols2014PodiumFb_FotoCristobalRoman

Els pòdiums, a més dels obsequis dels patrocinadors Asics, Silva i Camelbak, van rebre com trofeu una original “mona” de xocolata amb el logo de la cursa, elaborada per la pastisseria ArtBo, que va sorprendre a tothom per la seva originalitat.

Resultats de la Cursa Nocturna dels Mussols 2014:  GENERAL_GRANS.pdf   En color negre els homes, i en blau les dones. Resultats de les curses infantils:  Infantils2014.pdf

Video de la VI cursa dels Mussols: Gràcies a Josep Busqueta.

Primeres fotos:  www.flickr.com/photos/santquirzevalles

Mussols2014_1Mussols2014_2 Mussols2014_3 Mussols2014_5 Mussols2014_4 Mussols2014_6 Mussols2014_7 Mussols2014_8 Mussols2014_9

Credits fotos;  Cristobal Roman

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAcció solidaria:  Ramon Casals, de la empresa Arber Surgical, patrocinadora de la Cursa Nocturna dels Mussols, va fer lliurament d’un aparell desfibril·lador al Club Excursionista de Sant Quirze, com a part de l’acció solidaria que cada any es du a terme coincidint amb la celebració de la cursa.

Aparell desfibril·lador que el Club Excursionista posarà a disposició de les entitats de Sant Quirze que ho sol·licitin quan organitzin actes i activitats.

Agraïments molt especials al nostres patrocinadors i col·laboradors:

Patrocini2014

Autor: cesqv

www.cursadelsmussols.cat

A %d bloguers els agrada això: