Cursa Nocturna dels Mussols, estàs preparat pel nou circuit?

Cursa dels Mussols 2014 - Sant Quirze del VallèsFalten només 3 setmanes, i queden poques places, per la “Cursa Nocturna dels Mussols” d’aquest any, i els organitzadors del Club Excursionista de Sant Quirze ho tenim tot apunt per que la tarda vespre del dissabte 29 de març, a Sant Quirze del Vallès, es torni a viure l’aventura de córrer per la nit, gaudint dels camins i corriols de la Serra de Galliners, del bon ambient, dels regals, i com no, de la botifarra que ens espera en acabar la cursa.

Curses infantils “Inscripcions tancades

Pel que fa a les curses infantils, les inscripcions fa setmanes que van quedar tancades en arribar al màxim que podem admetre. Als que ja esteu inscrits recordar-vos que començaran  a les 18 hores, i que tots els nens i nenes participants rebran un obsequi en el moment de recollir el dorsal, a més d’una beguda i un entrepà de botifarra en acabar la cursa.

La recollida de dorsals i obsequis podrà fer-se des de les 17 hores del mateix dissabte.

Ja parlant de la cursa “gran”, enguany tenim algunes novetats a comentar-vos:

1/ En primer lloc presentar-vos ASICS com el nou patrocinador tècnic de la cursa, que entre altres aportarà els premis pels 14 pòdiums: sabatilles, jaquetes tècniques, conjunts, bosses d’esport, etc..

2/ També s’incorpora com a col·laborador la marca de frontals SILVA, que oferirà també els seus productes als guanyadors.

Termob3/ Pel que fa a l’obsequi general, aquest any hem apostat per un exclusiu termo de mig litre, personalitzat amb el nom i logo de la cursa, que rebran tos els participants en el moment de retirar el dorsal i la bossa del corredor.

4/ També serà especial el trofeu pels 14 pòdiums, enguany no serà ni una copa ni una placa,  els guanyadors de cada categoria rebran un dolç “trofeu de xocolata” amb el logo de la cursa, elaborat per la pastisseria Art Bo de Sant Quirze.

5/  Pel que fa al recorregut, la cursa d’aquest any serà un pel diferent, una miqueta més llarg (13,400 km) i també una mica més de desnivell , poca cosa tot plegat.

La resta de col·laboradors serà els d’altres anys i que ja coneixeu

Patrocini2014