ARBER SURGICAL fa el lliurament de 864 litres de llet a Càritas de Sant Quirze

CursaMussolsCaritas1bCom recordareu, aprofitant la celebració de la Cursa Nocturna dels Mussols del passat 23 de març, es va organitzar paral·lelament una recollida d’aliments coordinada pels membres de Càritas de Sant Quirze del Vallès.

L’acció solidaria va resultar un èxit gràcies a les moltes persones que us vareu acostar a la carpa de Càritas tot aportant algun aliment. Aquella tarda es van superar els 450 quilos de productes recollits.

Tal com s’havia anunciat, la empresa ARBER SURGICAL de Sant Quirze (www.arber.cat) ha doblat l’aportació dels d’aliments recollits. Atenent la petició expressa dels responsables de Càritas de Sant Quirze, el producte més necessitat era la llet, i amb aquesta premissa els responsables de la empresa han gestionat la compra a l’engròs per tal que la quantitat de litres fos el més elevada possible.

CursaMussolsCaritas2bEl lliurament s’ha efectuat dilluns dia 15 d’abril, de mans del senyor Ramon Casals de la empresa ARBER SURGICAL, els responsables de Càritas de Sant Quirze, Sr. Lluis Villa i Mossèn Joaquim Meseguer, han recollit els 864 litres de llet.

Al lliurament també ha assistit la senyora Míriam Casaramona (Regidora de Benestar i Família, Joventut i Comerç) en representació de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, i el senyor Jordi Aguado (President del Club Excursionista de Sant Quirze).

Els responsables de Càritas de Sant Quirze han agraït l’aportació i han destacat la importància que per a ells representa aquesta considerable quantitat de litres de llet, que contribuiran de forma significativa a les necessitats que d’aquest producte tenen mensualment.